Onze koffiebonen worden wekelijks vers gebrand in de ambachtelijke koffiebranderij van Mocca d'Or in Zwolle. Dankzij de ‘SlowRoast’ methode kunnen de bijzondere smaakeigenschappen van de koffie zich optimaal ontwikkelen.

Lees meer...

Met een keuze uit verschillende soorten thee uit alle grote theelanden in de wereld kunt u als theeliefhebber bij ons uw hart ophalen. Of het nu gaat om groene, witte of zwarte thee, kruiden- of vruchtenthee de keuze is enorm.

Lees meer...

Uniek voor Kampen: Onze handgemaakte bonbons van 100% duurzame cacao uit Tanzania (Biologisch én Fairtrade).

Lees meer...

Bonbons of chocolade met uw eigen logo, tekst of illustratie? Bijvoorbeeld: een hart met eigen tekst, een champagnefles met een boodschap, ludieke figuren of vormen met tekst. Informeer naar de mogelijkheden om uw chocoladewensen in vervulling te laten gaan.

Onze sweet high tea is overgekomen uit Engeland en is de ideale manier om uitgebreid te genieten met vriendinnen, familie of collega’s. U krijgt een gevulde etagère met zoetigheden: brownies, muffins, luxe koekjes, snoepjes en handgemaakte bonbons met onbeperkt thee naar keuze.

Lees meer...

Het servies van Emma Bridgewater straalt een typisch Engelse landhuis-stijl uit. Stevig maar elegant met romantische decoraties, vooral dieren en bloemen, maar ook teksten en polkadots. Wij hebben een ruime keuze op voorraad.

Het Bunzlau Castle aardewerk wordt met veel liefde en zorg gemaakt. Alle producten worden met de hand gedecoreerd. Door het gebruik van kleine sponzen stempeltjes en fijne penselen, in handen van vakbekwame mensen, wordt ieder product uniek.

Lees meer...